Menu

BMW Golf Cup 2018

Emirates Mont Blanc Taittinger TAO Mont Blanc

BMW Golf Cup 2018. Go for glory!

Is uw winnaarsinstinct volledig aangescherpt? Bent u klaar om u te meten met geduchte tegenstanders? Dan zal u binnenkort uw talent kunnen tonen en deelnemen aan de 30ste editie van de BMW Golf Cup International die zich afspeelt op de mooiste greens in België.

Kalender 2018.

Private Tournaments
Woensdag 25 april

The National Golf Brussels
Jean-Michel Martin East & Jean-Michel Martin West

Vrijdag 27 april

Royal Golf Club du Sart Tilman
Discar Liège, Verviers, Eupen, Malmedy

Vrijdag 4 mei

Kikuoka Country Club Luxembourg
Bilia-Emond Arlon, Libramont & Luxembourg

Woensdag 23 mei

Golf & Country Club Palingbeek
Monserez Aalbeke - Ieper - Kortrijk

Vrijdag 25 mei

Naxhelet Golf Club
Bortolin Huy & Bortolin Hannut

Woensdag 30 mei

Kempense Golf Club
Beliën Neerpelt & Lommel

Woensdag 6 juni

Winge Golf & Country Club
Juma Mechelen & Leuven, Tanghe, Ottevaere, Patrick Smets

Vrijdag 8 juni

Antwerp International Golf & Country Club Rinkven
Centrauto Group

Dinsdag 12 juni
Naxhelet Golf Club
Delbecq
Woensdag 20 juni

Cleydael Golf & Country Club
Jorssen Noord & Zuid

Vrijdag 22 juni

Royal Antwerp Golf Club
Meeusen & Sneyers

Dinsdag 3 juli
Golf de Falnuée
Groupe Louyet
Donderdag 16 augustus

Golf Château de la Tournette
Gregoir Puurs, Dendermonde

Vrijdag 17 août

Golf Château de la Tournette
Gregoir Jette

Woensdag 5 september

Royal Limburg Golf
van Osch Hasselt, Halen, Tienen

Vrijdag 7 september

Royal Waterloo Golf Club
Ginion Group

Open Tournaments
Vrijdag 24 augustus

Koksijde Golf ter Hille
BMW Belux

Donderdag 30 augustus

The National Golf Brussels
BMW Belux


BMW Golf Cup National Final
Vrijdag 12 oktober

Cleydael Golf & Country Club
BMW Golf Cup Nationale Finale

 

BMW Golf Cup Private Tournaments.

U ziet deze uitdaging wel zitten en mikt op de Internationale Finale? Vergeet dan niet dat u alleen kunt deelnemen aan een van de BMW Golf Cup Private Tournaments op uitnodiging van een BMW/MINI/Motorrad-dealer.

Om alle praktische informatie over uw toernooi te ontvangen en uw inschrijving te bevestigen heeft u de login en wachtwoord nodig die u samen met uw uitnodiging ontving.

BMW Golf Cup : Open Tournaments.

Klasseert u zich bij de besten op het Open Tournament, dan gaat u door naar de Nationale Finale van de BMW Golf Cup International! En waarom niet naar de Internationale Finale?

De BMW Golf Cup richt zich in de eerste plaats tot golffanaten en liefhebbers van luxewagens. Of u nu een BMW of een MINI bezit of overweegt om er een aan te kopen, u bent van harte welkom op onze toernooien.

Goed doel.

Goed doel.

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen vervult de hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte tussen de 3 en 18 jaar. Make-A-Wish® wil de kinderen een hart onder de riem steken, hen moed geven voor de onzekere toekomst waar ze voor staan door elk wenskind en zijn/haar familie een onvergetelijk moment te laten beleven te midden van al die zorgen, twijfels, moedeloosheid en verdriet, weg van klinieken, dokters en ziekenhuisbehandelingen.

Sinds 1990 zetten wij ons met meer dan 100 vrijwilligers bijna dagelijks in om de hartenwensen van deze kinderen te vervullen. Dankzij giften en fondsenwervende acties kunnen wij mooie wensen in vervullingen laten gaan. 

www.makeawish.be

 

Multiple sclerose (MS) is de meest voorkomende chronische neurologische aandoening van het centraal zenuwstelsel bij jonge volwassenen.  In België zijn ongeveer 12.000 personen getroffen door MS, waarvan 2/3 vrouwen.   Elk jaar wordt deze diagnose bij 450 personen gesteld.
Via beroepskrachten en vrijwilligers, verlenen de MS-Liga’s, nationaal en gemeenschappen,  sociaal-maatschappelijke hulp aan personen met MS en hun familiale of sociale omgeving, in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.
Onze bijstand spitst zich toe op wetenschappelijk onderzoek, psychosociale ondersteuning, huisvesting en administratie, mobiliteit en vervoer en animatie van evenementeMultiple sclerose (MS) is de meest voorkomende chronische neurologische aandoening van het centraal zenuwstelsel bij jonge volwassenen.  In België zijn ongeveer 12.000 personen getroffen door MS, waarvan 2/3 vrouwen.   Elk jaar wordt deze diagnose bij 450 personen gesteld.Via beroepskrachten en vrijwilligers, verlenen de MS-Liga’s, nationaal en gemeenschappen,  sociaal-maatschappelijke hulp aan personen met MS en hun familiale of sociale omgeving, in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.Onze bijstand spitst zich toe op wetenschappelijk onderzoek, psychosociale ondersteuning, huisvesting en administratie, mobiliteit en vervoer en animatie van evenementen