Menu

BMW Golf Cup 2017

Emirates Mont Blanc Taittinger TAO Mont Blanc

BMW Golf Cup 2017. Go for glory!

Is uw winnaarsinstinct volledig aangescherpt? Bent u klaar om u te meten met geduchte tegenstanders? Dan zal u binnenkort uw talent kunnen tonen en deelnemen aan de 29ste editie van de BMW Golf Cup International die zich afspeelt op de mooiste greens in België.

Kalender 2017.

Private Tournaments
vrijdag 5 mei

Kikuoka Golf Club Luxembourg
Bilia-Emond Arlon, Libramont, Luxembourg

vrijdag 19 mei

Bossenstein Golf Club
Centrauto Malle & Wijnegem

woensdag 24 mei

Kempense Golf Club
Beliën Neerpelt & Lommel

woensdag 31 mei

Winge Golf & Country Club
Ottevaere, Juma, Patrick Smets, Tanghe

vrijdag 2 juni

Golf & Country Club De Palingbeek
Monserez Aalbeke, Kortrijk, Harelbeke, Ieper

woensdag 7 juni
Royal Golf Club du Hainaut
L. Louyet Charleroi, La Louvière, Mons, Sambreville
vrijdag 9 juni

Naxhelet Golf Club
Bortolin, Delbrassinne Motors

vrijdag 16 juni

Royal Bercuit Golf Club
Ginion Group

vrijdag 23 juni
Royal Golf Club des Fagnes
Delbecq
dinsdag 4 juli

Cleydael Golf Club
Jorssen Aartselaar & Schoten

woensdag 9 augustus

Royal Limburg Golf Club
van Osch Hasselt, Halen, Tienen

donderdag 17 augustus

Golf & Country Club Oudenaarde
Gregoir Puurs, Jette, Dendermonde

vrijdag 18 augustus

Golf & Country Club Oudenaarde
Gregoir Puurs, Jette, Dendermonde

woensdag 13 september

Royal Golf Club du Sart Tilman
Discar Liège, Verviers, Eupen, Malmedy

Open Tournaments
woensdag 23 augustus

Royal Waterloo Golf Club
BMW Belux

vrijdag 8 september

Royal Zoute Golf Club Knokke
BMW Belux


BMW Golf Cup National Final
vrijdag 13 oktober

Golf Club ‘The National’
BMW Golf Cup National Final

BMW Golf Cup Private Tournaments.

U ziet deze uitdaging wel zitten en mikt op de Internationale Finale? Vergeet dan niet dat u alleen kunt deelnemen aan een van de BMW Golf Cup Private Tournaments op uitnodiging van een BMW/MINI/Motorrad-dealer.

Om alle praktische informatie over uw toernooi te ontvangen en uw inschrijving te bevestigen heeft u de login en wachtwoord nodig die u samen met uw uitnodiging ontving.

BMW Golf Cup : Open Tournaments.

Klasseert u zich bij de besten op het Open Tournament, dan gaat u door naar de Nationale Finale van de BMW Golf Cup International! En waarom niet naar de Internationale Finale?

De BMW Golf Cup richt zich in de eerste plaats tot golffanaten en liefhebbers van luxewagens. Of u nu een BMW of een MINI bezit of overweegt om er een aan te kopen, u bent van harte welkom op onze toernooien.

Goed doel.

Goed doel.

Nationale Belgische Sclerose Liga

Multiple sclerose (MS) is de meest voorkomende chronische neurologische aandoening van het centraal zenuwstelsel bij jonge volwassenen.  In België zijn ongeveer 12.000 personen getroffen door MS, waarvan 2/3 vrouwen.   Elk jaar wordt deze diagnose bij 450 personen gesteld.

Via beroepskrachten en vrijwilligers, verlenen de MS-Liga’s, nationaal en gemeenschappen,  sociaal-maatschappelijke hulp aan personen met MS en hun familiale of sociale omgeving, in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.Onze bijstand spitst zich toe op wetenschappelijk onderzoek, psychosociale ondersteuning, huisvesting en administratie, mobiliteit en vervoer en animatie van evenementen. 

www.ms-sep.be

 

Multiple sclerose (MS) is de meest voorkomende chronische neurologische aandoening van het centraal zenuwstelsel bij jonge volwassenen.  In België zijn ongeveer 12.000 personen getroffen door MS, waarvan 2/3 vrouwen.   Elk jaar wordt deze diagnose bij 450 personen gesteld.
Via beroepskrachten en vrijwilligers, verlenen de MS-Liga’s, nationaal en gemeenschappen,  sociaal-maatschappelijke hulp aan personen met MS en hun familiale of sociale omgeving, in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.
Onze bijstand spitst zich toe op wetenschappelijk onderzoek, psychosociale ondersteuning, huisvesting en administratie, mobiliteit en vervoer en animatie van evenementeMultiple sclerose (MS) is de meest voorkomende chronische neurologische aandoening van het centraal zenuwstelsel bij jonge volwassenen.  In België zijn ongeveer 12.000 personen getroffen door MS, waarvan 2/3 vrouwen.   Elk jaar wordt deze diagnose bij 450 personen gesteld.Via beroepskrachten en vrijwilligers, verlenen de MS-Liga’s, nationaal en gemeenschappen,  sociaal-maatschappelijke hulp aan personen met MS en hun familiale of sociale omgeving, in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.Onze bijstand spitst zich toe op wetenschappelijk onderzoek, psychosociale ondersteuning, huisvesting en administratie, mobiliteit en vervoer en animatie van evenementen